PANZERI TOOLS S.N.C.

via Luigi e Pietro Pozzoni n.16 Fax +39 035 787555 Tel +39 035 787016 - 035 782292

24034 Cisano Bergamasco/ITALY

e.mail: panzeri.tools@iol.it 


Rojkniv, Skottlie, Massavedssax, Timmersax, Traktorsax, Lunningssax, Barkspade, Yxa

 

                                        

Efter gamla traditioner för bearbetning av järn, är vårt företag, som specialiserat sig inom tillverkningen av redskap som smidits för hand, i perfekt harmoni med de förändringar som marknaden kräver. Vi tillverkar redskap för trädgårds- och jordbruksarbeten samt utrustningar för manuell kapning och hantering av trävirke och stammar men bibehåller dock oförändrade de egenskaper som vi uppnåt genom seklen gällande slutbehandlingen och kvaliteten på våra artiklar samt skogshuggarnas krav.

Den progressiva utbredningen av de internationella marknaderna och hoppet om att vara ledarna för ”MADE IN ITALY” inom denna sektor är vårt mål.

Ett annat mål som kan vara ert slutmål, är att specialisera oss inom tillverkningen av utrustningar för lågt/genomsnittligt bruk, som större företag lägger ner som produktion. Detta tack vare möjligheten att kunna fortsätta med de gamla omväxlande bearbetningarna från smidningen till valsningen fram till moderna tekniker som kapning av stål med laser och eggning o.s.v..